Klinik Hånd Om Dig

Det meste af mit liv har jeg beskæftiget mig med mennesker med særlig behov for støtte, behandling og omsorg i livet. Siden 2001 har jeg professionelt arbejdet med kropsterapi og samtale dels i min klinik, som ligger i Tapdrup og ude hos klienter i forskellige regi. I 2004 blev jeg færdiguddannet Massageterapeut på Nordlyscentret i Silkeborg. I 2013 kom Akupunktur med i min værktøjskasse. Akupressur og filosofien bag Den Tradiotionelle Kineske Medicin (TCM) har helt fra begyndelsen været integreret i mine behandlinger. Min store interesse for neurorehabilitering har desuden, qua min uddanelse som Social og sundhedsassistent i 2005 ført mig ind i arbejdet med senhjerneskadet, hvor hovedesageligt kognetive og sensomotoriske udfordringer er i fokus. Desuden har mødet med pårørende, oftest i krise, fyldt og står for mig som et meningsfyldt og naturligt arbejdsområde.   

Driver i dag Klinik Hånd om Dig med Komplementær behandling som Nordlysbehandler, hvor der anvendes forskellige teknikker som; bindevævsmassage, breussmassage, dornteknik, organmassage, segmentmassage, triggerpunktsmassage samt andre kropsterapeutiske elementer. Akupunktur & akupressur, terapeutisk berøring, klangmassage og klangmeditationer til grupper indgår desuden i mine behandlingsformer. Som en del af behandlingen i klinikken tilbyder jeg terapeutiske kropsøvelser til at genoptræne og styrke problemområder, kostvejledning og Coaching. Efteruddannelse og dygtiggørelse inden for mit felt et fast tema sammen med styrkelse af min egen personlig udvikling. Brænder for at være et godt forbillede for de mennesker, der har besluttet sig for at få behandling, vejledning og coaching her i klinikken. 

Glæder mig til at møde dig. 

"At man, naar det i Sandhed skal lykkes En at føre et Menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest maa passe paa at finde ham der, hvor han er, og begynde der."

Af Søren Kierkegaard  


Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk