Klinik Hånd Om Dig

Klassisk Helkropsmassage
Ved at vælge en Klassisk helkropsmassage efter Nordlys principper får du en helt unik helhedsoplevelse af din krop og en mental afspænding, der er vanskelig at forestille sig uden at prøve det. Det er en massage alle kan have glæde af - har både den fysiurgisk dybe og det healende aspekt i sig. Den tilpasses dine behov, din krop og din sindstilstand. Så uanset hvad du måtte komme med finder vi sammen en massage, der passer netop til dig. Du skal vælge den klassiske Helkrops Massage efter nordlys principper, hvis du vil have en totaloplevelse, som øger din kropsbevidsthed, løsner op i fastlåste spændinger og giver dig overskud og ro i sindet.

Grundformen i Klassisk Nordlys Massage danner basis for den Terapeutiske Helkrops Massage. Metoden kombineres med de specifikke terapeutiske teknikker jeg har til rådighed og sammen vælger vi disse ud fra hvilke der vil være til gavn og glæde for dig og din krop. Behandlingen vil efterfølgende være med til at øge fokus på dine ressourcer, få glæden frem og øge gennemstrømningen i hele kroppen. Ønsker du samtidig at ændre på nogle af sindets udfordringer, vil der her være god basis for dette. Det at italesætte kroppen og sindet samtidig medfører ofte hurtigere klarhed.

Varighed & pris: 75 min til 700 kr - 90 min til 750 kr - 105 min til 1150 kr

Hvad får dig til at vente til i morgen - når du kan handle idag ?


Afspændingsmassage

Udgangspunktet her er en helkropsmassage, hvor afspænding er i fokus, få løsnet op for lette fysiske spændinger i kroppen samt få sindet og sjælen i ro. Slippe stress og ømheder i kroppen. Selv en let afspændende massge befordre og stimulerer kroppens hormoner, der for dig til at slappe af, tænke klart og mærke glæden. Har du brug for den dybe, rolige afslapning og falde dybt ind i dig selv - komme lidt på afstand af hverdagens pres og udfordringer vil denne massage være det rigtige valg. Måske har du bestemte dele af kroppen, der kalder på mere opmærksomhed, så tilpasser vi sammen massagen præcist efter dit behov. Massage kan ikke alene forbedre dit helbred, men lindre også sindet og styrker sjælen.


Varighed og pris: 75 min til 700 kr

Glæder mig til at give dig en god og afslappende massageoplevelse. 


Delmassage
For dig der har brug for en massage til ex ryggen, armene, benene og fødderne eller ansigt og forsiden. Hvor der lige er behov for lidt ekstra opmærksomhed til den enkelte kropsdel. Måske er tiden og økonomien til en helkropsmassage ikke til rådighed, men kroppen kalder alligevel på omsorg, afspænding og en let justering, da kan en delmassagen være et udmærket valg. 

Varighed og pris: 45 min 550 kr - 60 min 650 kr

Du er dig og din krop nærmest.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk