Klinik Hånd Om Dig

Klangmeditation

Et fællesskab hvor vi sammen vil opbygge en fortrolighed til hinanden, de enkelte meditations tekniker og det at arbejde med sindet. Du vil møde de smukke og blide lyde fra klangskålene, der undervejs i den siddende meditation vil understøtte og åbne op til sindet - bringe ro og skabe et fredfyldt rum.

Vi slutter af med en liggende klangmeditation, hvor jeg spiller på klangskålene samt andre klanginstrumenter og guider dig på en klangrejse. Medbring derfor en madras, meditationspude elller ligende og et tæppe. Alle med eller uden erfaring i meditation og klang er velkommen. Eneste forudsætning er at du har interesse for sammen, at opbygge et trygt og åbent fællesskab - få kendskab og erfaring i meditation, således du kan bringe det med dig og gøre det til din daglig praksis.

Der findes mange former for meditation. Vi vil benytte det naturlige åndedræt sammen med opmærksomhed på kroppen til at få skabt ro, åbnet op til bevidstheden og derved få styr på tanker, følelser og ideer - alt det der er med til at forstyrre sindet og kroppen. Mangler du endnu at have fundet en god meditations stilling, vil vi de første gange bruge lidt tid på det. Jeg vil forsøge at guide efter bedste evne - der findes en løsning til alle.

Vi slutter aften med en kop kaffe, te og lidt frugt. Har du spøtgsmål eller overvejelser om klangmeditation er noget for dig, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig. Det foregår i skønne lokaler, hvor der max er plads til 12 deltager.

Varighed og pris: kl 19-21 til 150 kr
Tidspunkt: Torsdag den 12. april 2018


PRAYER is when you talk to GOD - MEDITATION is when GOD talk to you

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk