Klinik Hånd Om Dig

Behandling til kræftramte

Massage eller berøring er helt essentielt for trivsel, fysiske og psykiske velbefindende i et alvorligt sygdomsforløb. Det at få en kræftdiagnose vil bringe de fleste i en livskrise - om ikke andet så i en kortere eller længere periode. Fra måske at føle sig rask den ene dag og næste dag blive bekendt med man har en livstruende sygdom, bringer en i kontakt med livet og døden på den barske måde. Det at komme her i klinikken med alt hvad du bære med dig som følge af kræft - behandling, som på ingen måde er skånsom og opbyggende, forandringer på krop og sjæl og forsøg på at finde et nyt ståsted i livet, vil blive taget hånd om i en kærlig og nærværende atmosfære sammen med min specialviden og uddannelse i massage til kræftramte. Massagen kan give dig et tiltrængt frirum fra behandling, sygdom, medicin og hospitalet - kroppen kan falde til ro og befri dig for spændinger, ubehag, tanker og du vil kunne få en oplevelse af igen at komme tilbage til din egen krop - føle dig hjemme for en stund. 

Massage kan medvirke til du får, operation - måske efterfølgende kemo, strålebehandlinger og de bivirkninger det fører med sig, på afstand - samt reducerer intensiten af samme. Bindevævsmassage/arvævsmassage, hensyns til operation, lymfeproblematikker, medicinporte m.v. er altsammen noget af det jeg er specielt uddannet i at tage vare på, så du her får den bedste lindring og behandling. Der vil blive sat god tid af til dig, således vi sammen finder frem til det du har brug for. Alt er til overvejelse og kan ændres til det du har mest behov for. Når du er i forløb hos mig kan du til hver en tid kontakte mig på mail, sms eller ringe. Uanset hvor i dit forløb du måtte være, kan massagen være med til at skubbe dig på rette vej.  

Min erfaring med akupunktur fortæller den har positiv effekt på samtlige bivirkninger efter operation (også umiddelbart efter), kemo og strålebehandling. Oplever du senfølger, kan de lindres - endda i nogle tilfælde forsvinder senfølgerne helt eller delvist. Når det specifikt gælder kvalme - smerter - mundtørhed efter strålebehandling - fatigue (træthed) - hedeture "hot flushes" (medicinsk fremkaldt) ved vi fra evidensbaceret forskning at akupunktur hjælper. Min egen erfaring viser at der er flere opbyggende, afbalancerende og lindrende virkninger at hente ved at få akupunktur, hvor du end måtte være i et kræftforløb. Har du svært ved at få akupunkturnåle stukket gennem huden, anvender jeg også presnåle og kugleplastre. Meridianmassage og akkupressur kan være et vældig befordrende supplement - kan desuden gives som enkeltstående behandling.     

Klangmassage kan noget helt særlig med de blide lyde og svingninger fra klangskålene. Nervesystemet og hver en celle i kroppen bliver befordret, falder til ro og finder på ny sin egen orden og ballance. Der bliver igen plads til at se verden i et nyt lys og mærke livet. Glæden samt den indre ro vokser frem og energien vender tilbage.   

Varighed og pris: 90 min - ?

Første session koster 750 kr - efterfølgende aftaler vi sammen hvad du har brug for.  

Massage - Akupunktur - Klangmassage til kræftramte hos mig, skal først og fremmest være et frirum, der befordre energi og velvære - stedet hvor sygdomsbehandling og hospitalsverdenen for en stund kan komme på afstand. Et frirum der har dig i centrum og tager udgangspunkt i en omsorgsfuld atmosfære tilpasset dine ønsker og behov. Fremstår livet i en karakter, hvor du ikke formår at komme til mig, kommer jeg til dig.  

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk