Klinik Hånd Om Dig

Ayurvedisk Helkropsmassage

Ayurveda er Livets Videnskab (Ayus er Sanskrit og betyder liv, og Veda betyder viden eller videnskab). Ayurveda er et komplet og avanceret sundheds- og behandlingssystem, der stammer fra de Vediske perioder i Indien for omkring 5.000 år siden og som i dag praktiseres i alle dele af verden. Den er baseret på urgammel viden om kroppens energibaner, cirkulation og på en holistisk forståelse af vores krop-sjæl-sind. Ayurvedisk helkropsmassage bygger på den form som praktiseres i den sydindiske provins Kerela. Afhjælper høj muskelspænding og stress. Selvforkælelse, mental og følelsesmæssig balancering samt renselse af din fysiske krop er nøgleord i denne massage. med andre ord - det er yderst behageligt og har du først oplevet det èn gang, bliver det vanskeligt at undvære.

Ayurvedisk helkropsmassage er en blid afslappende og stimulerende massage, hvor der anvendes velduftende varm olie i rigelig mængder tilsat æteriske dufte. De lange rolige strøg kombineret med cupping - en let klappemassage omfatter hele kroppen. Til sammen opnåes der en afspændende parathed. Hen mod slutningen af massagen får du en særlig ansigstmassage med en speciel nærende olie til ansigtet.

Varighed og pris: 75 min til 800 kr

Kend dig selv - helbred dig selv (Ayurvedisk ordsprog). Vågn op! Føl din krop. Mærk hvordan du har det. Kroppen holder altid sandheden, så lyt til den !!! 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk