Klinik Hånd Om Dig

Introduktionskursus i Sindal - Afspænding med klangskåle

 

Nu har du muligheden for selv at opleve lydene og vibrationerne fra klangskålene i dine egne hænder og på kroppen. Klangmassage er en behandling med lyd og vibration fra tibetanske og indiske syngeskåle direkte på kroppen. Introduktionskurset er en invitation til at stifte bekendtskab med Peter Hess klangmassage systemet. Kurset giver dig mulighed for at opleve, hvad anvendelse af klangskålene kan gøre for dig.

I Tyskland og i de omkringliggnde lande er Klangmassage en anerkendt terapeutisk og pædagogisk metode, som både benyttes af privat praktiserende terapeuter og massører, på pædagogiske institutioner, i fysioterapi, børnehaver, skoler, arbejde med fysiske og psykisk handicappede, hospitaler, hospice mv. 

Introduktionskurset kan være første skridt på vejen ind i Klangmassagens verden. Du lærer skålene at kende, og du oplever at give og modtage en enkel afspændende behandling med klangskåle på ryggen.

Min forudsætning for at undervise på dette kursus, er flere års erfaring som Nordlys certificeret Peter Hess klangpraktitioner og RAB godkendt klangterapeut. Der er plads til max 12 deltager. Når du har betalt er du tilmeldt. 

Varighed og pris: 4 timer fra 10.00-14.00 til 700 kr

Tidspunkt og sted: Pt Ingen planlagte

Tilmelding: www.klinikhaandomdig.dk

Betaling: Regnr 9853 kontonr 0004364570 - Mobilepay 25391020                   

Lyden af stilhed breder sig som massage ind i alle cellerne og spreder sindsro, glæde og klarhed. Glæder mig til at møde dig.

Bedste hilsner Kirsten

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk