Klinik Hånd Om Dig

Klangmassage
En nænsom behandling der får glæde, klarhed og sindsro til at vokse i dig. Får dig til at finde ind til dig selv, komme ned i tempo, slippe stress, afspænde kroppen, berolige nervesystemet og åndedrættet. Klangmassage foregår uden på tøjet, ved at placerer skålene direkte på kroppen og ved at placerer skålene uden for kroppen. Lydene og vibrationerne forplanter sig ind i kroppen som ringe i vandet. I det øjeblik de første vibrationer fra klangskålene når kroppen aktiveres selvhelingsproceccen og det er vanskeligt, ja næsten umuligt at tænke én tanke. Ofte og der hvor det giver mening benytter jeg berøring og klangen sammen. Den kombination giver ofte dybe forløsninger af spændinger og traume, selv tilstande, som ligger langt tilbage. Klangmassage har fokus på det sunde og raske. Fra dette udgangspunkt kan vibrationerne og berøringen hele ubalancerde tilstande og anspændte områder i kroppen. Vil du ned i tempo, slippe stress, komme hjem til dig selv, komme af med indre uro, angst, søvnbesvær, muskel og ledsmerter er klangmassage en behandlingsform med bred potentiale.

Varighed og pris: 60 min til 650 kr - 75 min til 700 kr - Afspændingsmassage med klangmassage: 90 min til 1150 kr

Oplev blide toner og vibrationer bringer lyden af stilhed ind i dit indre - her er du i dit hjerte og i det nu der betyder alt !!!
Kirsten

På dette link kan du få en oplevelse af klangmassage, lyd, overtoner og stemmens kraft - samt hvad det gør ved kroppen, sindet og nervesystemet. Marie Bergman er en rigtig god kollega i klangverden samt en inspirerende og dygtig underviser. God fornøjelse.

 https://www.youtube.com/watch?v=KjnmBo2p6Dc 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk