Klinik Hånd Om Dig

Kom af med høfeber, allergi og forårsforkølelse
03.04.2018

Foråret er lige om hjørnet og luften fyldes med pollen og allergien blomstre hos rigtig mange mennesker. Måske er du én ud af ca halv million danskere der lider af pollenallergi og kender alt for godt generne der følger med høfeber og pollenallergi - tilstoppet næse, nysen, øjne der klør, svier og løber i vand - tilstoppede pande- og bihuler samt hoste - hovedepine, indre uro, søvnbesvær, træthed - et slidt nervesystem og immunforsvar der arbejder på højtryk og alle slimhinder i luftvejsystemet er påvirket imens du går rundt og har følelsen af at være lukket inde i en bobbel, der får hverdagen til at føles uoverkommelig.

Sådan behøver det ikke at blive for dig. Dels er der hjælp at få gennem behandlig med akupunktur kombineret med klangmassage, akupressur på få punkter, du selv kan udfører og dels kan du selv med en lille indsats være med til at ændre tilstanden og dæmpe de fleste gener.

Kosttilskud særligt C-vitamin fungere som naturligt antihistamin i høje dosis kombineret med Calcium og Magnesium, B-5-vitamin sammen med øvrige b-vitaminer til styrkelse af binyrerenes funktion. Homøopatisk middel i form af Hørron. Mælkesyrebaterier genopretter en sund tarmflora, mangel på samme har stor indflydelse på immunforsvaret. Fra dag til dag kan du med indtag af mælkesyrebakterier påvirke dit immunforsvar.

Undgå såvidt muligt mælkeprodukter, de gør dig intet godt og har du komælk som en del af din kost så få det skiftet ud med alternativer. Komælksprodukter er slimdannende og det har din krop ikke brug.

Her i klinikken er efterhånden mange klienter blevet hjulpet til et bedre liv med allergi og høfeber, både i akutte tilstande og som forebyggelse - der er også hjælp til dig - hvis vi arbejder sammen.

Bedste forårshilsner Kirsten
www.klinikhaandomdig.dk

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar


Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk